USB kablolu 7.1 sanal kulaklık önerisi

İnceledim yorum gayet güzel fakat 7.1 Sanal degil bu kullakta base datalı korkum şu işte bu kulaklıkta ve bu tarz base datalı kulaklık doğal stereo bozuyor acaba bu kulaklık bozarmı ?
Onu bilmiyorum ama dediğim gibi kullananların hepsi memnun.

İnceledim yorum gayet güzel fakat 7.1 sanal degil bu kullakta base datalı korkum şu işte bu kulaklıkta ve bu tarz base datalı kulaklık doğal stereo bozuyor acaba bu kulaklık bozar mı?

Evet bozuyor fakat ihtiyacın da olmuyor ki kulaklığın kendi ses kartı olduğu için 7.1'den daha iyi ses veriyor.

Evet bozuyor fakat ihtiyacın da olmuyor ki kulaklığın kendi ses kartı olduğu için 7.1'den daha iyi ses veriyor.
inceledim mic kalitesi 9/10 sürücü ( hoparlör ) kalitesi 7/10 sonucuna vardım. Rakip olarak Razer BlackShark V2 x diyorlar onları karşılaştırıyorum. Sonic ve robotik bir ses istemiyorum stereosu düzgün olsun benim yeterli

İnceledim Mic kalitesi 9/10 sürücü ( hoparlör ) kalitesi 7/10 sonucuna vardım. Rakip olarak Razer BlackShark V2 X diyorlar onları karşılaştırıyorum. Sonic ve robotik bir ses istemiyorum stereosu düzgün olsun benim yeterli.

V2X de kullandım Cloud 3 de kullandım şu an H9 kullanıyorum H9 v2Xden çok daha iyi v2Xden sonra da Nova 1 kullanmıştım aralarından en sevdiğim ve kullanmaya devam ettiğim H9 oldu 5-6 ay oldu sanırım alalı.

V2X de kullandım Cloud 3 de kullandım şu an H9 kullanıyorum H9 v2Xden çok daha iyi v2Xden sonra da Nova 1 kullanmıştım aralarından en sevdiğim ve kullanmaya devam ettiğim H9 oldu 5-6 ay oldu sanırım alalı.
Bende şuan cloud 3 var sesler çok robotik ve sonic geliyor anlayamıyorum. H9 da böyle mi yoksa bildiğimiz stereo ses mi mevcut ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı