USB bir kulaklığı USB'den Type-C'ye dönüştüren bir dönüştürücü ile kullansam seste bozulma veya mikrofonda bir sıkıntı olur mu?
Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı ?Dönüştürücü işini iyi yaparsa sorun olmaz.
Teşekkür ederim.ucuz olan
Type C USB 3.1 to USB 3.0 Dönüştürücü OTG Çevirici Adaptör Metal MacBook, iPad Air 2020, iPad Pro, Surface Pro, XPS ve Daha Fazlası ile Uyumlu- USB to USB C Adapter, Up 5Gbps : Amazon.com.tr: Elektronik
Type C USB 3.1 to USB 3.0 Dönüştürücü OTG Çevirici Adaptör Metal MacBook, iPad Air 2020, iPad Pro, Surface Pro, XPS ve Daha Fazlası ile Uyumlu- USB to USB C Adapter, Up 5Gbps : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Güven veren
Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı?
Teşekkür ederim.Şöyle bir şey var markası iyi ama senin istediğin gibi sesi aktarırmı yoksa sedece data aktarmak içinmi bilemedim.
Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Hepsiburada cüzdanında para var onu harcayacağım. Umarım sıkıntı çıkmaz.Amazon prime güvencesiyle alırsan baktın olmadı sıfır zararla iade edersin. Hatta belki ürün sende kalsın deyip parasını da gönderebilirler![]()
1-2 güne alırım. Geldiğinde deneyip haber veririm.Sonucu haber verirsen eğer ben de çok merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.