USB OTG Nedir? Ne İşe Yarar?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Çin üretimi birçok cihazda bulunan OTG desteği tam olarak nedir? İşte OTG’nin tanımı ve kullanım alanları: Çin kaynaklı birçok Android telefon tablette...
_nGTVvwQLtM

Daha fazlası...

İyi günler herkese tekrar konu açıp bilgi kirliliği oluşturmak istemedim ama açmamı istiyorsanız açarım konu sıkıntı değil. Benim sorum az önce şu OTG kabloyu aldım Xiaomi Mi 5 Usb Type-c Otg Kablo - Go-des Kısa Otg Kablo - n11.com telefonum Xiaomi Mİ5 kullandığım gamepadler Kontorland Pc Analog Game Titreşimli Oyun Kolu GittiGidiyor'da 241297197 ve bu Piranha Razor F Type Ps3/ps2 Kablosuz Oyun Kolu - n11.com modern combat 5 de sonic oyununda denedim kablolu kol hiç çalışmadı kablosuz piranha sadece modern combat 5 de sağa sola gitmek için çalıştı ateş falan etmedi şimdi sorum kollar da mı sorun var kalitesiz diye yoksa yeni aldığım kabloda mı yoksa telefonda mı teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı