Selamlar az önce bilgisayarımı kullanırken tüm takılı USB portlara takılı kablolar çalışmamaya başladı. Bunu biraz geç fark ettim ancak klavye, mouse, joystick falan çalışmamaya başladı. Bilgisayarın fişini çekip, yeniden açtığımda tam gaz çalışmaya başladı. Bunun nedenini birisi açıklayabilir mi?
USB Seçici Askıya Alma, kullanıcıların kullanılmadıkları zaman bağlı USB cihazlarını çok düşük enerjili bir duruma ayarlamasına olanak tanıyan Windows'a özgü bir özelliktir. Bu özellik dizüstü bilgisayarı
USB Seçici Askıya Alma, kullanıcıların kullanılmadıkları zaman bağlı USB cihazlarını çok düşük enerjili bir duruma ayarlamasına olanak tanıyan Windows'a özgü bir özelliktir. Bu özellik dizüstü bilgisayarı
Hocam bendeki sıkıntı belli bir yerden sonra bilgisayarı kullanıyorum 1-2 saat tüm takılı USB kabloları çalışmayı bırakıyor klavye mouse filan gidiyor fişi çekip takıyorum anca öyle düzeliyor bunun çözümünü arıyorum teşekkürler. Ayrıca gönderdiğiniz cevabı Bilgisayarımda uyguladım duruma göre size döneceğim tekrar teşekkür ederim