Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2019 #1 Bilgisayarimda 2 port var ikisi de tek tek calisiyor fakat ayni anda calismiyorlar sizce sebebi nedir? Driverlar güncel acaba güc kaynagi mi yetersiz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2019
Bilgisayarimda 2 port var ikisi de tek tek calisiyor fakat ayni anda calismiyorlar sizce sebebi nedir? Driverlar güncel acaba güc kaynagi mi yetersiz?
Çözüm Yasin_R 15 Mart 2019 Tam bilmiyorum ama sorun çözüldü güç kaynagi yeterince beslemiyormus denetim masasindan tassarufu kapattim düzeldi
Tam bilmiyorum ama sorun çözüldü güç kaynagi yeterince beslemiyormus denetim masasindan tassarufu kapattim düzeldi
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 25 Şubat 2019 #2 Anakartınızın modeli nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS Yasin_R Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 243 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2019 #3 Tam bilmiyorum ama sorun çözüldü güç kaynagi yeterince beslemiyormus denetim masasindan tassarufu kapattim düzeldi Artı 0 Eksi Çözüm
Tam bilmiyorum ama sorun çözüldü güç kaynagi yeterince beslemiyormus denetim masasindan tassarufu kapattim düzeldi