USB portu çalışma saatleri ayarlanabilir mi?

Microsawyer

Hectopat
Yer
İstanbul
Masaüstü bilgisayarıma bağlı USB portunu çalışmasını sürekli değil de akşamları çalışmasını istiyorum. Örneğin: 18:00-03:00 arası çalışsın. Var mı böyle bir yazılım program vb?
Anakart: Prime A320M-C r2.0

PC kapalı iken mi?
Amaç? Soruyorum çünkü aynı amacı sağlamak için daha basit veya farklı bir yöntem olabilir.
PC açık iken güç olmasın istiyorsanız mümkün olsa bile PC nin başında olan kişinin aktif hale getirmesi sanırım engellenemez.

Bunu USB üzerinden yapmana izin veren bir yazılım olduğunu sanmıyorum fakat masa aydınlatması vb gibi bi'şeyden bahsediyorsan akıllı priz alıp telefonuna uygulamasını indirerek istediğin saat aralıklarında açılıp kapanmasını sağlayabilirsin.

PC kapalı iken mi?
Amaç? Soruyorum çünkü aynı amacı sağlamak için daha basit veya farklı bir yöntem olabilir.
PC açık iken güç olmasın istiyorsanız mümkün olsa bile PC'nin başında olan kişinin aktif hale getirmesi sanırım engellenemez.

PC açıkken gündüz çalışmasın port ama akşam saati geldiğinde aktif olsun bunun için yazılım var mı merak ettim.

Bunu USB üzerinden yapmana izin veren bir yazılım olduğunu sanmıyorum fakat masa aydınlatması vb gibi bi'şeyden bahsediyorsan akıllı priz alıp telefonuna uygulamasını indirerek istediğin saat aralıklarında açılıp kapanmasını sağlayabilirsin.

Oda içerisindeki RGB aydınlatmalar için düşünüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı