Çözüldü USB ses kartı almak Coil Whine sorununu çözer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SouuL

Hectopat
Katılım
8 Kasım 2020
Mesajlar
298
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2.5 yıldır kullandığım PC'de yeni çıkan ses sorunun biraz araştırma sonrası CW olabileceğini öğrendim internette yazdıklarına göre USB ses kartı takmak bu sorunu çözüyor. Ancak yine de sormak istedim. Ayrıca aşırı fiyata kaçmayacak bir USB ses kartı öneriniz var mı? (MSI 1060 6 GB OC Edition garanti devam ediyor).
 
Son düzenleme:
2.5 yıldır kullandığım PC'de yeni çıkan ses sorunun biraz araştırma sonrası CW olduğunu öğrendim internette yazdıklarına göre USB ses kartı takmak bu sorunu çözüyor. Ancak yine de sormak istedim. Ayrıca aşırı fiyata kaçmayacak bir USB ses kartı öneriniz var mı? (MSI 1060 6 GB OC Edition garanti devam ediyor).

Şehir efsanesi en sevidiğim. Şaka bir yana garantisi olduğunu söylemişsiniz o zaman garantiye vermek en sağlıklı ve mantıklı çözüm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı