Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 19 Ocak 2020 #1 Merhaba. Ben bilgisayara ekran kartı sürücüsü yüklemek isterken yanlışlıkla USB girişlerinin sürücülerini sildim ve bilgisayar klavye ve mouse takılıyken ışıkları yanıyor fakat bir eylem göstermiyor. Nasıl düzelteceğim acaba?
Merhaba. Ben bilgisayara ekran kartı sürücüsü yüklemek isterken yanlışlıkla USB girişlerinin sürücülerini sildim ve bilgisayar klavye ve mouse takılıyken ışıkları yanıyor fakat bir eylem göstermiyor. Nasıl düzelteceğim acaba?
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2020 #2 Selamlar. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz etki etmez ise Slim driver, driver pack sürücülerini bilgisayarınıza indirip taratabilirsiniz.
Selamlar. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz etki etmez ise Slim driver, driver pack sürücülerini bilgisayarınıza indirip taratabilirsiniz.
mangalci659 Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 19 Ocak 2020 #3 Sistem geri yüklemeyi dene. Güvenli modu açarak.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 19 Ocak 2020 #4 Cryptopat dedi: Selamlar. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz etki etmez ise Slim driver, driver pack sürücülerini bilgisayarınıza indirip taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye mouse işlemiyor ustam mangalci659 dedi: Sistem geri yüklemeyi dene. Güvenli modu açarak. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. klavye mouse hayla çalışmıyor benmi yapamadım acaba? Son düzenleme: 19 Ocak 2020
Cryptopat dedi: Selamlar. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyiniz etki etmez ise Slim driver, driver pack sürücülerini bilgisayarınıza indirip taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Klavye mouse işlemiyor ustam mangalci659 dedi: Sistem geri yüklemeyi dene. Güvenli modu açarak. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. klavye mouse hayla çalışmıyor benmi yapamadım acaba?
mangalci659 Centipat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 20 Ocak 2020 #5 Sistem açılırken F8'e basarak güvenli moda gir. Sürücü sorunuysa çalışması lazım.
Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 20 Ocak 2020 #6 mangalci659 dedi: Sistem açılırken F8'e basarak güvenli moda gir. Sürücü sorunuysa çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... 3 tane seçeneği var. Güvenli mod, Ağ ile güvenli mod ve komut sistemiyle güvenli mod hepsini denedim ama yinede çalışmadı
mangalci659 dedi: Sistem açılırken F8'e basarak güvenli moda gir. Sürücü sorunuysa çalışması lazım. Genişletmek için tıkla... 3 tane seçeneği var. Güvenli mod, Ağ ile güvenli mod ve komut sistemiyle güvenli mod hepsini denedim ama yinede çalışmadı