USB'ye Linux kurmak istiyorum. Şöyle söyleyim USB'yi bilgisayara taktığım zaman Linux açılacak yani sistem USB'nin içinde olacak mümkün müdür? (biraz karışık anlattım KB)
USB'ye Linux kurmak istiyorum. Şöyle söyleyim USB'yi bilgisayara taktığım zaman Linux açılacak yani sistem USB'nin içinde olacak mümkün müdür? (biraz karışık anlattım KB)
Evet, haklısınız. Zaten benim orada kast etmeye çalıştığım direk olarak diske yazmasını belirtmekti yapması gereken başka bir iş olmadığını sadece diske yazıp boot ederek çalıştırabileceğimi söylemeye çalışıyordum
Evet, haklısınız. Zaten benim orada kast etmeye çalıştığım direk olarak diske yazmasını belirtmekti yapması gereken başka bir iş olmadığını sadece diske yazıp boot ederek çalıştırabileceğimi söylemeye çalışıyordum.
Mümkün. Sanki format atıyormuş gibi USB'yi hazırla (Rufus programı iş görür). Sistemi USB üzerinden başlatınca önüne kurulum ekranı gelecek ama kurulum yapmadan da kullanabilirsin.
Not: Eğer kurulum yapmazsan sistemi tekrar başlattıktan sonra bütün yaptığın değişiklikler gider. Gerçekten kullanmak istiyorsan biraz dene, beğenirsen kurarsın.