barisbildk Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2019 #1 Merhaba TT mobil Wi-Fi aldım ama bu SİM kartını takacak cihazım yok. Bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı? (Bütçem 100-170 TL) Turkcell'den veya farklı bir firmadan VINN gibi bir cihazı varsa onlardan alsam TT mobil çalışır mı?
Merhaba TT mobil Wi-Fi aldım ama bu SİM kartını takacak cihazım yok. Bana önerebileceğiniz bir cihaz var mı? (Bütçem 100-170 TL) Turkcell'den veya farklı bir firmadan VINN gibi bir cihazı varsa onlardan alsam TT mobil çalışır mı?
Enessz Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 92 7 Ekim 2019 #2 Modemler Modelleri ve Fiyatları Modem fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Modem sayfamızdan ulaÅarak satın alma iÅleminizi gerçekleÅtirebilirsiniz. www.koctas.com.tr Bunu alabilirsiniz galiba.
Modemler Modelleri ve Fiyatları Modem fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Modem sayfamızdan ulaÅarak satın alma iÅleminizi gerçekleÅtirebilirsiniz. www.koctas.com.tr Bunu alabilirsiniz galiba.