USB Wi-Fi adaptörünün Windows 11'de çalışmaması

xScrapper

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce bu ürünü aldım ve dün elime ulaştı (kullandığım işletim sistemim Windows 11). Ardından bu sayfanın ürün açıklamasında bulunan linkten driver dosyasının yükledim ve setup dosyasını çalıştırdığımda bu uyarıyla karşılaştım. Mağazaya yazdığımda ise dediği şey ürünün Windows 11'de kullandığını ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadığı oldu. Bu durumda yapmam gereken herhangi bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-22 134549.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-22 134549.png
    94,5 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi > Ağ bağdaştırıcıları > USB adaptörüne sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > göz at kısmından sürücünün bulunduğu klasörü seçin ve sonraki diyerek kurulum yapacak mı diye bekleyin. Olmazsa ağ bağdaştırıcılarından adaptöre sağ tıklayıp özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri'ni seçip en üstte yer alan kimliği buraya atın.

Aygıt Yöneticisi > Ağ bağdaştırıcıları > USB adaptörüne sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > göz at kısmından sürücünün bulunduğu klasörü seçin ve sonraki diyerek kurulum yapacak mı diye bekleyin. Olmazsa ağ bağdaştırıcılarından adaptöre sağ tıklayıp özellikler > ayrıntılar > donanım kimlikleri'ni seçip en üstte yer alan kimliği buraya atın.
Hocam dediğinizi yaptım ama setup dosyasını çalıştırdığımda olmadı.
USB\VID_0BDA&PID_B812&REV_0210 en üstte yer alan donanım kimliği bu hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı