USB3.2 anakart USB3.0 kasaya takılır mı?

Urazkul

Picopat
Daha fazla  
Yeni nesil bir anakart aldık diyelim. USB3.2 gen1 Type-A çıkışlı. Bunu USB3.0 girişi olan kasaya monte edersek herhangi bir sorun olur mu?

Kim çözüldü olarak işaretledi? Cevabı tam olarak alamadık ki 1 cümle bir şey yazıldı insanlar gelsin biraz yorum yazsın şu mevzu açıklığa kavuşsun aklımda soru işareti kalmasın o zaman çözüldü olarak işaretlerim. Konu şuan çözülmedi.

Kim çözüldü olarak işaretledi? Cevabı tam olarak alamadık ki 1 cümle bir şey yazıldı insanlar gelsin biraz yorum yazsın şu mevzu açıklığa kavuşsun aklımda soru işareti kalmasın o zaman çözüldü olarak işaretlerim. Konu şu an çözülmedi.

USB 3.2 gen 1 ile USB 3.0'ın hız değerlerinin aynı olduğunu ve sorun olmayacağını belirttim, kafanıza takılan nedir?

Sadece hız değil daha genel bir yanıt bekliyordum. Kasa eski çünkü anakart yeni nesil.

kafanıza takılan nedir?
Monte esnasında soketler tamamen uyumlu mu? Anakart yeni kasa eski diye herhangi bir temassızlık veya montaj sırasında ekstra dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Bunları da işin içine katmak gerekir. Diğer forumda biraz daha detaylı konuştuk isim değiştirme olayı varmış. Başka konularda bu 2013'teki isim değiştirme mevzusundan önce üretilen 3.0 kasaların yeni nesil anakarttan tam güçte voltaj çekemediğini okudum Flash belleklerde sorun olmazken çevre bileşenlerini kullanırken sıkıntı oluyormuş. Konu bugün açıldı 1-2 gün daha beklemek gerekir benim istediğim katılım olması yabancı forumlardaki gibi konuları tartışmamız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı