Çözüldü USB'deki video TV'de ses vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ekoteko12

Hectopat
Yer
Niğde
Daha fazla  
Flash belleğe video dosyası atıyorum film falan, televizyona taktığımda sessiz şekilde video açılıyor. Nedeni nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet veriyor düzeltmenin bir yolu var mi

TV ses ayarlarına bakın farklı alternatif seçenekler varsa onları deneyin olmuyorsa yapacak bir şey yok. TV'nize uygun ses formatı olan videolar indirmeye yüklemeye dikkat edin bundan sonra. Aynı filmin sizin TV'nin desteklediği formatlı sesi olan versiyonları da mutlaka vardır.

Bu arada TV'niz nedir? Benim LG TV mesela DTS sesleri desteklemiyor.

Bu arada meraktan sizin için araştırdım, Avidemux diye bir program var ücretsiz. Windows için kurulum dosyasını şu sayfadan indirebilirsiniz. Bu programla videoyu ekleyip ses formatını farklı bir formata çevirebiliyormuşsunuz bir deneyin isterseniz.

Ses formatını AC3 olarak değiştirmeye çalışın bu programla, o zaman TV'niz büyük ihtimalle açacaktır diye düşünüyorum.
Evet veriyor düzeltmenin bir yolu var mi

TV ses ayarlarına bakın farklı alternatif seçenekler varsa onları deneyin olmuyorsa yapacak bir şey yok. TV'nize uygun ses formatı olan videolar indirmeye yüklemeye dikkat edin bundan sonra. Aynı filmin sizin TV'nin desteklediği formatlı sesi olan versiyonları da mutlaka vardır.

Bu arada meraktan sizin için araştırdım, Avidemux diye bir program var ücretsiz. Windows için kurulum dosyasını şu sayfadan indirebilirsiniz. Bu programla videoyu ekleyip ses formatını farklı bir formata çevirebiliyormuşsunuz bir deneyin isterseniz.

Ses formatını AC3 olarak değiştirmeye çalışın bu programla, o zaman TV'niz büyük ihtimalle açacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu arada meraktan sizin için araştırdım, avidemux diye bir program var ücretsiz. Windows için kurulum dosyasını şu sayfadan indirebilirsiniz. Bu programla videoyu ekleyip ses formatını farklı bir formata çevirebiliyormuşsunuz bir deneyin isterseniz.

Oldu hocam çok teşekkür ederim. :) nasıl çözüm olarak işaretlendiğini bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı