USB'ye yüklenen .M4A müzikler teypte çalmıyor

Tr Prime Gamer

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba hocalarım. Birinden telefona müzik çektim ve sıfır USB alıp içine attım.
Şu an teyp müzikleri çalmıyor atlıyor ve bazı müzikler cızırtı yapıyor.
Telefoncuya geldim ve adam şu an düzeltecegini söyledi yarım saat sonra gel dedi.
Sizce bu adam hangi programi kullanacak?
M4A uzantısı MP3 olarak değiştirmiştim ancak çözüm olmadı dediğim gibi bu adam hangi programı kullanacak da düzeltecek?

Ffmpeg kullanabilirsin. Local ve daha güvenilir.

Merhaba hocalarım. Birinden telefona müzik çektim ve sıfır USB alıp içine attım.
Şu an teyp müzikleri çalmıyor atlıyor ve bazı müzikler cızırtı yapıyor.
Telefoncuya geldim ve adam şu an düzeltecegini söyledi yarım saat sonra gel dedi.
Sizce bu adam hangi programi kullanacak?
M4A uzantısı MP3 olarak değiştirmiştim ancak çözüm olmadı dediğim gibi bu adam hangi programı kullanacak da düzeltecek?
Foobar2000 indir, Lame.exe isteyecek onu da bul, M4a'ları foobar'a at, sağ tıkla, convert de, istediğin mp3 özelliklerini gir, bitti. Diğer detayları deneme yanılma veya dökümantasyon okuyarak v.s bulabilirsin.

Foobar2000 indir, Lame.exe isteyecek onu da bul, M4A'ları Foobar'a at, sağ tıkla, convert de, istediğin MP3 özelliklerini gir, bitti. Diğer detayları deneme yanılma veya dokümantasyon okuyarak vs bulabilirsin.

Daha detaylı bir şekilde anlatma şansınız var mı hocam şu an hem lame hem foobar kurulu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı