Utanç verici anılarınız nedir?

Ben anlatayım İngilizce dersindeyiz ben uyumuştum galiba uyandım bi soru çözüyüm dedim okudum soruyu (ingilizcem iyi) , (yanlış soruyu okumuşum) 2 şık varmış onların çözdüğü a ile b bende orda f diye bağrıyorum hocada 1 saniye bakıp gözünü kaçırıyor boğasım geliyo kendimi.
 
11 Yaşında maç yaparken sevdiğim kız beni izliyordu bende düştüm topa takılıp 1 dk sonra yüzüme top geldi birdaha düştüm bilmiyorum inanırmısınız 5 dk sonra direğe doğru uçtum yanlışlıkla.
 
İlkokulda sınıfta önümdeki kız osurmuştu ve kokusu kötü olup, kokuyu diğerleri farkendince öğretmene benim osurduğumu söylemişti. Hatta eğilip koklama numarasıyla off çok kötü kokuyor numarasıyla şuçunu bana atmıştı. Bayağı utanmıştım utangaç olduğum için bir şey diyememiştim.

Oha oha neyse ki ilkokul.
 
Karda top oynuyorduk okulda. Cüce ve agresif tatli müdür vardi.. Topa abanmistim, kalcasinda gumburdedi top. Tokat manyagi yapti. Sonra ozur dilemisti..
 
Çok var. Hiçbirini burada anlatamam. :)
Durun bir tane anlatabileceğim aklıma geldi. :D Şimdi bizim evin yan tarafın da "1 milyoncu" vardı. Buraya bir abi ve eşi bakıyordu. Şimdi bu abinin bir kız kardeşi varmış hemen hemen benim yaşımda. Bir gün oraya gittim. Bir şey alacaktım ama ne alacaktım hatırlamıyorum. Sıra bekliyordum. Abinin kız kardeşi yanımdaydı ve "ne alacaksın?" dedi. Ben dedim ki "sanane?" bir süre sonra kız tekrar sordu "ne alacaksın?" ben bağırdım sanane sananee? diye. O zamanlar abinin kız kardeşi olduğunu bilmiyordum. Normal bir müşteri olduğunu sanıyordum. En son abi dedi buyur ben yardımcı olayım. Ve istediğim şeyi aldım. Çıkana kadar kız bana değişik değişik baktı. Daha bir sürü anım var ama bir çoğunu hatırlamıyorum, hatırladıklarımı da burada anlatamam. Anlatabileceğim bir bu vardı. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı