Utangaç bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım?

exyliht

Hectopat
Sınıfta sevdiğim bir kız var fakat onun bana karşı olan hislerini bilmiyorum. Ayrıca kız bayağı utangaç. Böyle nasıl diyeyim derste falan göz göze geliyoruz ve anında gözlerini aşağı falan kaçırıyor.
Yanımdan falan geçerken gözlerime bakıyor sonra hemen kafasını aşağı çeviriyor. Bir de ben 3 gün gitmemiştim okula, bana neden gelmediğimi sormuştu.

Ayrıca, bir ortamdayken bir tek benimle konuşmuyor gibi. Onunla aynı ortama girince benden yüzünü gizliyor, arada konuşurken eliyle yüzünü kapatarak konuşuyor. Bunu anlamanın bir yolu var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Git belli derslerde yanına otur merhaba de arkadaşça yaklaş tahtayı göremiyorum falan bahaneler bul. Haftada bir 3-4 hafta kahve içmeye falan gidin. İlk hesabı sen öde ve bir dahakine sen ödersin de. Daha sonra kıza gösterdiğin ilgi karşılığında seni seviyorsa kendi açık verecektir. Sevmiyorsa bir kere kahveye gelir daha da gelmez. Kahve bahane sen onun ilgilerinde ne görürsen artık. Ama sakın kızın peşinde sürünüp kızın bir yerlerini kaldırma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı