@Alpha Centauri ile Soru cevaplama etkinliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Alpha Centauri Performans ve fiyatları bir kenara bırakırsak Intel mi AMD mi tercih edersiniz? :)

Ayrıca Subaru' ya ilginiz olduğunu söylemişsiniz. Hangi Subaru modelini almak isterdiniz, almanızın temel sebebi ne olurdu? Ve en sevdiğiniz ikonik araba hangisi?
 
Benedict Cumberbatch yakana yapıştı diyorlar, doğru mu?
Hakikaten yapıştı bana. 😀 Değiştireceğim aslında ne zamandır da yerine ne koyacağımı bulamıyorum. Bunu da boş durmasın diye koymuştum, Sherlock'a sarmıştım o aralar.

@Alpha Centauri Performans ve fiyatları bir kenara bırakırsak Intel mi AMD mi tercih edersiniz? :)
Şu an Intel kullanıcısıyım, i5 4460 kullanıyorum. Aldığım zamanlarda AMD FX zamanlarını yaşıyordu, tercih etmemiştim. Şu anda sistem toplasam büyük ihtimalle AMD tercih ederim. Esas sebep çoğu modelin F/P olması tabii. F/P'yi göz önünde bulundurmasak bile tercih ederdim herhalde, sempati oluşturdu bende.

@Alpha Centauri
Ayrıca Subaru'ya ilginiz olduğunu söylemişsiniz. Hangi Subaru modelini almak isterdiniz, almanızın temel sebebi ne olurdu? Ve en sevdiğiniz ikonik araba hangisi?
Subaru genel anlamda orijinal. Bu hoşuma gidiyor. Dediğim gibi Levorg tercih edebilirdim. Öyle bir aracın 170 beygir olmasını beklemez çoğu kişi.
Bunun dışında doğa sporlarıyla aram iyi olduğundan Forester da benim için güzel olabilir.

İkonik araç için ise 68 Mustang diyebilirim. Çok hoştur kendisi.
 
@Alpha Centauri hocam, ben size soru sormayacağım. Fakat size çok teşekkür etmek isterim. Bugün burada olmamı sağlayan arkadaşlarımdan birsisiniz. İyi ki varsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı