Emrezwn Hectopat Katılım 8 Haziran 2013 Mesajlar 20 28 Aralık 2013 #1 1.80 gblık bir filmi %80 civarlarında indirmekten vazgeçip, torrent ve veriyi sil dedim. Silmeden önce 255 mgb yer vardı. Torrent ve veriyi sil işleminden sonra da aynı 255 mgb gösteriyor. Ortada filmin dosyası da gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
1.80 gblık bir filmi %80 civarlarında indirmekten vazgeçip, torrent ve veriyi sil dedim. Silmeden önce 255 mgb yer vardı. Torrent ve veriyi sil işleminden sonra da aynı 255 mgb gösteriyor. Ortada filmin dosyası da gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 28 Aralık 2013 #2 Bu işlemi yaptıktan hemen sonra utorrenti kapatınca silememiş olabiliyor. (Birkaç kez başıma gelmişti oradan biliyorum.) Dosyayı nereye indirdiysen oraya bir bak. Hala orada olabilir. Bir de geri dönüşüm kutusuna bak.
Bu işlemi yaptıktan hemen sonra utorrenti kapatınca silememiş olabiliyor. (Birkaç kez başıma gelmişti oradan biliyorum.) Dosyayı nereye indirdiysen oraya bir bak. Hala orada olabilir. Bir de geri dönüşüm kutusuna bak.