uTorrent virüslü mü?

WebHelper diye bir şeyle geliyordu ben indirdiğimde. Ben olsam indirmezdim. Onun yerine açık kaynak olan qBittorrent'i kullanmak çok daha mantıklı.

Nasıl bilinçli kullanabiliriz?

Bazı kaçak köklü sitelerden indirdiğiniz Torrent'ler sorun çıkarmıyor. Örnek vermek pek doğru olmaz kaçak sonuçta. Az çok gerçekle karşılaştırıp da anlayabilirsiniz fake olup olmadığını.

qBittorrent'i öneriyorum. uTorrent veya BitTorrent'e gerek yok.

Hayır ne alakası var? Sadece birçoğu genelde crack oyun oluyor. Her crack oyun da virüslü değildir.

Kanka şöyle bir şey var adam neden babasının hayrına oyunu satın alıp cracklesin sonra da bedava bir şekilde bize sunsun? Çok mantıksız geliyor.

Torrent dosyalarının içeriğinde virüs olabilir fakat uygulamanın kendisinde olacağını hiç zannetmiyorum.

Kanka şöyle bir şey var adam neden babasının hayrına oyunu satın alıp cracklesin sonra da bedava bir şekilde bize sunsun? Çok mantıksız geliyor.
Dediğin mantıklı ama pratikte görüyoruz ki her Crack oyunu antivirüsler virüs olarak algılamıyor. Yüksek oranda da zaten bilgisayara bir etki etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…