uTorrent vs Bittorrent

Hangisini kullanıyorsunuz?


  • Oy verenlerin toplamı
    34

Berke Kan

Kilopat
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3.913
Makaleler
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tracker.jpg
 
Ben BitTorrent tercih ediyorum. El alışkanlığı, aralarında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. Paket boyutları galiba değişiyor sadece.
 
O değilde torretdeki filmler güvenilir mi?
Önceden uTorrent kullanıyordum, kickass.to sitesinden film vs indiriyordum.
 
Zamunda üyelik alımını açık yakalarsan almanı tavsiye ederim, ya da Arena.bg kullanabilirsin, içerikleri tamamen aynı sadece biraz daha kolay üyelik alınıyor. Uploader olmak için belirli şartlar aradıklarından içerik yüzde doksan güvenli kalmış durumda.

Site dili Bulgarca, Chrome ile girersen en azından yarım yamalak Türkçe tercüme edilmiş şekilde açabilirsin.
 
İndirme/Gönderme oranını 0.1'in üzerinde tutmak yeterli oluyor, sürekli upload'a bırakmak zorunlu değil aslında. Fikir olarak aklınızda bulunsun, belki lazım olur. Arena.bg'den tamamen leeching yapabilirsiniz, oranın kısıtlamaları yok bildiğim kadarıyla. Hatta torrentler %100 aynı olduğu için Arena'dan çekip Zamunda'da ratio kasanlar var.

Sadece sıfırdan dosya oluşturmak istiyorsanız 1 ve üzeri oran tutturmanız gerekiyor ve içeriğiniz uzun bir süre denetlendikten sonra yükleyici olmanıza izin veriliyor. O da gerekli birşey değil zaten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı