E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Haziran 2021 #11 MotoCBR dedi: Bir de Torrent uygulamasının yanında web ile başlayan uygulama indirdi o bulaştırırmı. Genişletmek için tıkla... O bulaştırmaz. O aksine bulur, bir nevi Malwarebytes gibi bir uygulama ancak pek iyi değil. Bence kaldırın onu, kendine pek hayrı yok gibi
MotoCBR dedi: Bir de Torrent uygulamasının yanında web ile başlayan uygulama indirdi o bulaştırırmı. Genişletmek için tıkla... O bulaştırmaz. O aksine bulur, bir nevi Malwarebytes gibi bir uygulama ancak pek iyi değil. Bence kaldırın onu, kendine pek hayrı yok gibi
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #12 EZİC AJANI dedi: O bulaştırmaz. O aksine bulur, bir nevi Malwarebytes gibi bir uygulama ancak pek iyi değil. Bence kaldırın onu, kendine pek hayrı yok gibi Genişletmek için tıkla... Sildim zaten çok teşekkür ederim sizlere gerçekten için rahatladı daha dün format attım.
EZİC AJANI dedi: O bulaştırmaz. O aksine bulur, bir nevi Malwarebytes gibi bir uygulama ancak pek iyi değil. Bence kaldırın onu, kendine pek hayrı yok gibi Genişletmek için tıkla... Sildim zaten çok teşekkür ederim sizlere gerçekten için rahatladı daha dün format attım.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 29 Haziran 2021 #13 Uygulama virüs değil ancak indireceğiniz Torrent dosyanın içinde virüs bulaşma riski var.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #14 462002 dedi: Uygulama virüs değil ancak indireceğiniz Torrent dosyanın içinde virüs bulaşma riski var. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey indirmedim Torrent üzerinden.
462002 dedi: Uygulama virüs değil ancak indireceğiniz Torrent dosyanın içinde virüs bulaşma riski var. Genişletmek için tıkla... Ben hiçbir şey indirmedim Torrent üzerinden.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #15 İleri ileri derken modlanmış Avast, CCleaner, Opera gibi programlar yüklüyor bazen yüklenmedi ise sorun yok.
İleri ileri derken modlanmış Avast, CCleaner, Opera gibi programlar yüklüyor bazen yüklenmedi ise sorun yok.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #16 Hayır bulaşmaz ama indirdiğiniz korsan oyunlardan bulaşabilir.
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 29 Haziran 2021 #17 maynıng yapan adam dedi: İleri ileri derken modlanmış Avast, CCleaner, Opera gibi programlar yüklüyor bazen yüklenmedi ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... Onlara zaten izin vermedim.
maynıng yapan adam dedi: İleri ileri derken modlanmış Avast, CCleaner, Opera gibi programlar yüklüyor bazen yüklenmedi ise sorun yok. Genişletmek için tıkla... Onlara zaten izin vermedim.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.487 Çözümler 5 Yer Toronto 1 Temmuz 2021 #18 Hayır bulaşmaz ancak korsan oyunlar da virüs olabilir.