lamba Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Virüs var mıdır VirusTotal'de çıkmadı ama size danışmak istedim.
whiteandblack870 Femtopat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 herhangi bir sekilde viruse raslanmamis reditte arastirdim ama konu uzerina herhangi ingiliz veya turkce arstirma yok redit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
herhangi bir sekilde viruse raslanmamis reditte arastirdim ama konu uzerina herhangi ingiliz veya turkce arstirma yok redit Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T trmersi Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Evet 2 adet trojan bulunuyor son sürümde maalesef konuyla ilgilenmiyorlar conquerors modundada uwut kullandılar. Artı 0 Eksi
Evet 2 adet trojan bulunuyor son sürümde maalesef konuyla ilgilenmiyorlar conquerors modundada uwut kullandılar.
Tosbik21 Picopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 7 Mart 2024 #4 trmersi dedi: Evet 2 adet trojan bulunuyor son sürümde maalesef konuyla ilgilenmiyorlar conquerors modundada uwut kullandılar. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? Artı 0 Eksi
trmersi dedi: Evet 2 adet trojan bulunuyor son sürümde maalesef konuyla ilgilenmiyorlar conquerors modundada uwut kullandılar. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz?
T trmersi Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #5 Tosbik21 dedi: Ciddi misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet isterseniz sizde taratın trojan bulunuyor. Artı 0 Eksi
Tosbik21 dedi: Ciddi misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet isterseniz sizde taratın trojan bulunuyor.
Tosbik21 Picopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 87 Çözümler 1 11 Mart 2024 #6 trmersi dedi: Evet isterseniz sizde taratın trojan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümde var ve nereden taratim Kaspersky bir şey bulamadı. Artı 0 Eksi
trmersi dedi: Evet isterseniz sizde taratın trojan bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümde var ve nereden taratim Kaspersky bir şey bulamadı.
T trmersi Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #7 Tosbik21 dedi: Hangi sürümde var ve nereden taratim Kaspersky bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... En son sürüm kerem yılmaz kanalında paylaşmıştı. 1.6.5 sürümünde. Artı 0 Eksi
Tosbik21 dedi: Hangi sürümde var ve nereden taratim Kaspersky bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... En son sürüm kerem yılmaz kanalında paylaşmıştı. 1.6.5 sürümünde.