A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 7 Ekim 2024 #11 bdxmrz dedi: Hocam yakınımda sadece market var, sabahın köründe kahveciye gidemem marketten önerebileceğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ürün olarak size diyeceğim tek şey lütfen bir kaç adet enerji içeceği içmek gibi saçma birşey düşünmeyin. Allah korusun kalp krizi geçirirsiniz.
bdxmrz dedi: Hocam yakınımda sadece market var, sabahın köründe kahveciye gidemem marketten önerebileceğiniz bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Ürün olarak size diyeceğim tek şey lütfen bir kaç adet enerji içeceği içmek gibi saçma birşey düşünmeyin. Allah korusun kalp krizi geçirirsiniz.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #12 AnotherJourney dedi: Ürün olarak size diyeceğim tek şey lütfen birkaç adet enerji içeceği içmek gibi saçma bir şey düşünmeyin. Allah korusun kalp krizi geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... O kadar riskli mi hocam? Ben 1 tane içmeyi düşünüyordum. (250ML)
AnotherJourney dedi: Ürün olarak size diyeceğim tek şey lütfen birkaç adet enerji içeceği içmek gibi saçma bir şey düşünmeyin. Allah korusun kalp krizi geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... O kadar riskli mi hocam? Ben 1 tane içmeyi düşünüyordum. (250ML)
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 7 Ekim 2024 #13 bdxmrz dedi: O kadar riskli mi hocam? Ben 1 tane içmeyi düşünüyordum. (250ML) Genişletmek için tıkla... Evet hocam riskli. Hele düzenli kullanımda sonuçları kötü olur. Siz en iyisi diğer arkadaşların verdiği yöntemleri deneyin. İçeçeklerle uğraşmayın.
bdxmrz dedi: O kadar riskli mi hocam? Ben 1 tane içmeyi düşünüyordum. (250ML) Genişletmek için tıkla... Evet hocam riskli. Hele düzenli kullanımda sonuçları kötü olur. Siz en iyisi diğer arkadaşların verdiği yöntemleri deneyin. İçeçeklerle uğraşmayın.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.296 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #14 AnotherJourney dedi: Evet hocam riskli. Hele düzenli kullanımda sonuçları kötü olur. Siz en iyisi diğer arkadaşların verdiği yöntemleri deneyin. İçeçeklerle uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz.
AnotherJourney dedi: Evet hocam riskli. Hele düzenli kullanımda sonuçları kötü olur. Siz en iyisi diğer arkadaşların verdiği yöntemleri deneyin. İçeçeklerle uğraşmayın. Genişletmek için tıkla... Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #15 bdxmrz dedi: Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık.
bdxmrz dedi: Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz. Genişletmek için tıkla... Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #16 Kola gibi kafeinli ürünler iç uykun gelmez.
Y yusfeli Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #17 Okan Er dedi: Kola gibi kafeinli ürünler iç uykun gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam kola o konuda başarısız bence.
Okan Er dedi: Kola gibi kafeinli ürünler iç uykun gelmez. Genişletmek için tıkla... Hocam kola o konuda başarısız bence.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #18 yusfeli dedi: Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık. Genişletmek için tıkla... Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakat enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.
yusfeli dedi: Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık. Genişletmek için tıkla... Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakat enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 7 Ekim 2024 #19 bdxmrz dedi: Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz. Genişletmek için tıkla... 1 tanesi tabiki aman aman zararlı değil. Herkes içmiştir mutlaka. Ama düzenli kullanımda sorunları beraberinde getirir.
bdxmrz dedi: Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi? Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar. Kusura bakmayın darladım biraz. Genişletmek için tıkla... 1 tanesi tabiki aman aman zararlı değil. Herkes içmiştir mutlaka. Ama düzenli kullanımda sorunları beraberinde getirir.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #20 yusfeli dedi: Hocam kola o konuda başarısız bence. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende gelmiyor hiç olmadı kahve içsin çünkü doğal olarak kafein uyku kaçırır.
yusfeli dedi: Hocam kola o konuda başarısız bence. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende gelmiyor hiç olmadı kahve içsin çünkü doğal olarak kafein uyku kaçırır.