Uyanık kalmak için içecek önerisi

Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakst enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.

Enerji içeceği zaten dünyanın en saçma şeyi.

Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakst enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.

Saat öğlen 12'ye kadar dayansam uykusuz halime içsem sorun yaratır mı?

Vallahi bende gelmiyor hiç olmadı kahve içsin çünkü doğal olarak kafein uyku kaçırır.

Hocam konu başında yazdım zaten, benim uykumu kaçırmıyor nedense.

Hocam içmeyin ne gerek var. Amaç 12'ye kadar dayanmaksa 12'den sonra uyuycak mısınız anlamadım niye içiyorsunuz?

Hocam içmeyin ne gerek var. Amaç 12'ye kadar dayanmaksa 12'den sonra uyuycak mısınız anlamadım niye içiyorsunuz?

12'den sonra oyun oynayabileceğim uyanık kalırım diye düşünüyorum.

12'den sonra oyun oynayabileceğim uyanık kalırım diye düşünüyorum.

Tamam hocam enerji içeceğine bulaşmayın. Yukarıdaki diğer şeyleri deneyin hava almadır, bir şeylerle uğraşmadır. Ayrıca meyve sebze yiyebilirsiniz vakit geçer.

Sonra hoşgeldin çeşitli mide rahatsızlıkları; ülser,dispepsi,gastrit.

Gece hiçbir şey yeme, içme uyku düzenini düzeltmek istiyorsan koy kafanı yastığa zorla uyumaya çalış. Alarmlar ile uyan. Ben bunu yapmıştım.

Bence içme bir şey.

Disarida gezmek, oyun oynamak, Proteinli yemek yemek. Ozellikle PC basinda daha once hic uyumadiysaniz, daha iyi. Ben PC basinda uyuyamiyorum bu yuzden basarisiz olunan kisim yataga uzanmakla basliyor. Acikcasi, cok da zor degil. Haftalarca uyumayan insanlar var deney icin. Ben dusuk B12'mle yapabildim cok kez.

Son düzenleme:
Bende istesem de uyuyamadım. Hayat işte kimi uyumak kimi ayılmak istiyor

Sürekli yapılmasın zaten bu. Tek seferlik. Ben haftada bir yapıyorum 1 1.5 senedir hic bir sorun gormedim. ha tabii herkes ayni degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…