Uyanık kalmak için içecek önerisi

• Konuyu başlatan bdxmrz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.833
Ürün olarak size diyeceğim tek şey lütfen birkaç adet enerji içeceği içmek gibi saçma bir şey düşünmeyin. Allah korusun kalp krizi geçirirsiniz.

O kadar riskli mi hocam?
Ben 1 tane içmeyi düşünüyordum. (250ML)

Evet hocam riskli. Hele düzenli kullanımda sonuçları kötü olur. Siz en iyisi diğer arkadaşların verdiği yöntemleri deneyin. İçeçeklerle uğraşmayın.

Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi?

Çünkü diğer konularda 1 taneden zarar gelmeyeceğini yazmışlar.
Kusura bakmayın darladım biraz.

Şu ana kadar hayatımda 1 kere içtim onu da bilmeden, hiçbir şey olmamıştı 1 tane Red Bull o kadar zarar verir mi?

Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık. :)

Hocam enerji içeceğini içip yatmıştım ben kalbim acımıştı sonra dışarıda koşturup kurtulmuştum. Asla içmem artık. :)

Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakat enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.

1 tanesi tabiki aman aman zararlı değil. Herkes içmiştir mutlaka. Ama düzenli kullanımda sorunları beraberinde getirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı