Uyanık kalmak için içecek önerisi

• Konuyu başlatan bdxmrz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 1.835
Gece enerji içeceği içmek yanlış bir şey kim önerdiyse direk ölüme davetiye demek gece uyurken kalp hızı yavaşlar fakst enerji içeceği bu durumu aksine etkiler kalp krizi riski yaratır.

Saat öğlen 12'ye kadar dayansam uykusuz halime içsem sorun yaratır mı?

Vallahi bende gelmiyor hiç olmadı kahve içsin çünkü doğal olarak kafein uyku kaçırır.

Hocam konu başında yazdım zaten, benim uykumu kaçırmıyor nedense.

Monster sadece aroma. Monster ultra 300mg hariç. Onu da pek bulamazsınız zaten.

Bütçeniz var ise kahve, kola ve enerji içeceği karıştırıp içebilirsiniz. Yaklaşık 4 paket nescafe gold tarzında granül kahveyi çok az kaynar suda çözdürün. Kavanoza dökün. Üstüne soğuk kola koyun. Deli gibi köpürebilir. Çooook yavaş dökün. Sonrasında da enerji içeceğini basın üstüne.
Sonra hoşgeldin çeşitli mide rahatsızlıkları; ülser,dispepsi,gastrit.

Uyku düzenim mahvolduğu için düzeltmem gerek.
Kahve 20 30dk yarıyor sonrasında geri bayılıyorum.
Bazı yerlerde Monster'in beyaz bir enerji içeceğinin yaradığını okudum.
Enerji içeceği içmediğim için bilmiyorum, yarıyorsa alacağım.
Ayrıca Monster'in renklerk fark ediyor mu? Yoksa sadece aroma mı?

Gece hiçbir şey yeme, içme uyku düzenini düzeltmek istiyorsan koy kafanı yastığa zorla uyumaya çalış. Alarmlar ile uyan. Ben bunu yapmıştım.

Disarida gezmek, oyun oynamak, Proteinli yemek yemek. Ozellikle PC basinda daha once hic uyumadiysaniz, daha iyi. Ben PC basinda uyuyamiyorum bu yuzden basarisiz olunan kisim yataga uzanmakla basliyor. Acikcasi, cok da zor degil. Haftalarca uyumayan insanlar var deney icin. Ben dusuk B12'mle yapabildim cok kez.

Son düzenleme:
Sonra hoşgeldin çeşitli mide rahatsızlıkları; ülser,dispepsi,gastrit.

Gece hiçbir şey yeme, içme uyku düzenini düzeltmek istiyorsan koy kafanı yastığa zorla uyumaya çalış. Alarmlar ile uyan. Ben bunu yapmıştım.
Sürekli yapılmasın zaten bu. Tek seferlik. Ben haftada bir yapıyorum 1 1.5 senedir hic bir sorun gormedim. ha tabii herkes ayni degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı