Uyarı sistemi güncellendi

Xenforo 2.0 arayüzü Mikail Fidan'ın ban atma sayısını düşürdü, bu konu hakkında onun düşünceleri neler? Asıl Mikail Fidan'ın fikirleri önemli, ban atma sayısı düştüğü için konuya muhalif olabilir.

Son düzenleme:
Bandırma'dan taşınma kararı almış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shoutbox kadar rezil bir özellik görmedim, kusura bakma Enginar. Adama forumu terk ettirir. Discord eklentisinin eklenecek olması veya böyle düşünmeniz güzel bir olay. @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben "de/da" yazma özürlüsüyüm, bu ceza saatlik olursa çok iyi olur.
Sormayın, ben de çok karıştırıyorum. Ama artık yavaştan oturmaya başladı. Çıkarıyorum de'yi anlam bozulmaz ise ayrı yazıyorum. :)

Geçenlerde zaten güzel bir örnek gördüm artık karıştırmam galiba. :)

Güzel haber, bu ay içinde mevcut uyarıların çoğunu saatlik yapmamızı mümkün kılacak olan sistemin geliştirilmesi tamamlanmış olacak :)

Ayrıca reklam ve hakaret gibi konular dışında en uzun uyarı süresinde ciddi bir kısaltma olacak. Kurallar sayfasındaki tabloyu buna göre güncelleyeceğiz.

Güzel haber, bu ay içinde mevcut uyarıların çoğunu saatlik yapmamızı mümkün kılacak olan sistemin geliştirilmesi tamamlanmış olacak :)

Ayrıca reklam ve hakaret gibi konular dışında en uzun uyarı süresinde ciddi bir kısaltma olacak. Kurallar sayfasındaki tabloyu buna göre güncelleyeceğiz.

Haksiz cezalarla küstürülmüs üyeleri de geri döndürmek icin aklimda güzel bir fikir var. Bunu burada mi konusalim? Yoksa ayri bir konu mu acalim?
Gereksiz ileti yüzünden ceza almayayim simdi :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı