Uydu alıcısı önerisi

Merhabalar, öncelikle ilk sorum uydu alıcısı alacağım ancak şunu merak ediyorum sadece lnb üzerinden mi yayın alırım. İnternetten yayın alsam ve tüm kanalları öyle izlesem böyle bir uydu alıcısı mevcut mu? İkinicisi ise gerçekten iyi kaliteli bir uydu alıcısı arıyorum. Sorun çıkarmayacak geçişleri hızlı ve kaliteli. Büçem ürüne göre değişir 200 de olur 500 de olabilir. Dediğim gibi eğer gerçekten çok iyiyse arttırabilirim. Ama önceliğim internet üzerinden yayın alabiliyorsam çok süper olur. Çünkü çanak antende bir sorun var herhalde her 4 yılda bir uydu alıcısı değişiyorum :) sinyal yok diyor baktırdık ettik ama çanak antende sorun yok uyduda sorun var deniliyor. Uydu değişince sorun çözülüyor :D şimdi baktım televizyonum Smart TV ve bir sürü özelliği var. İp TV kullanabilir miyim? Çünkü kendi uydu alıcısı şahze yapıp bozulmuştu. Tamiri için 800 TL istemişlerdi o yüzden yaptırmayıp böyle alternatifler düşündüm. İp TV kurabilirsem uydu alıcısına da gerek kalmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Next 2053 2 gün önce elime ulaştı. İnternet üstünden youtube ve IP TV erişimi var. Kablolu yayını da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Şuan için tavsiye ederim. Kablosuz internet erişimi için 40-50₺ değerinde internet alıcısıda alman gerekiyor.

Next 2053 2 gün önce elime ulaştı. İnternet üstünden YouTube ve IP TV erişimi var. Kablolu yayını da sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Şu an için tavsiye ederim. Kablosuz internet erişimi için 40-50₺ değerinde internet alıcısıda alman gerekiyor.

Benim TV halihazırda IPTV'yi kullanabiliyorum. Ancak oda paralı sanırım. O yüzden tek FHD sorunsuz yayın versin yeterli.
Benim attığım nasıl?

Son düzenleme:
Korax BT1 tavsiye ederim 145 TL Wi-Fi alıcısı içerisine gömülü cihaza ek USB Wi-Fi almanada gerek kalmıyor ücretsiz Free IP TV side var kendin ücretli aldığın IP TV üyeliğini de xtream codes bölümünden üyelik bilgilerini girerek izleyebiliyorsun çanak anten girişide var Bluetooth kumandasıda varmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı