Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0*000007b) hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Vitaly Kuduzov

Centipat
Merhaba;
Hemen hemen her oyunda aldığım ve özellikle şu aşamada The Witcher 2 ile alakalı almaya devam ettiğim ve tüm DirectX ve Visual C++ güncellemelerine rağmen çözemediğim konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. Arama motorunda çıkan her bir çözümü denedim fakat başaramadım.

Son çare olarak Technopat yöneticisi Recep Baltaş'ın Process Monitor isimli programı kullanarak yardımcı olabilmesi için gereken kaydı oluşturdum. One Drive linki:THE WİTCHER 2

Sorunumun kaynağının çözülebilmesi için gerekli gayretleriniz cevaplarınız ve yönlendirmeleriniz için herkese çok teşekkür ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhaba,
C:\Windows\SysWOW64\mfc100u.dll
Bunu sil ve bunu kur.
Download Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update from Official Microsoft Download Center

Sorunun orijinal olup olmamasından kaynaklı olmadığından yeni üye olduğundan bir kerelik yardım ediyoruz, lütfen serinin devam oyunu veya bu oyunu beğendiyseniz satın alın.
@Vitaly Kuduzov
Durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba;

Dediğiniz şekilde bir çalışma yaptım. Fakat aynı problem devam ediyor. Aşağıda ekran görüntülerini iletiyorum. Ayrıca Mozilla Firefox web tarayıcısınıda açamadım orada da kod yürütülmesi devam edemiyor VCRUNTIME140_1.dll hatası almaya başladım. Hepsinin komplike olduğunu düşündüğüm için belirtmek istedim. Bir türlü işin içinden çıkamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    599,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.png
    2.png
    479,9 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba;

Bu konuda en azından 1 kerelik yardımcı olmanızı rica ederim. Sorunum devam ediyor ve şu an satın alım yapamıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim. Gerçekten oldukça fazla zaman harcıyorum bu durumu gidermek adına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı