Uygulama geliştirmek için hangi yapay zeka araçları kullanılır?

bafralifatih55

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Ben yazılım geliştirmek için bir yapay zeka aracı aramaktayım. YouTube'da bir videoda gördüm. Bir kişi terminal ve uygulama arayüzü üzerinden sıfırdan baştan sona bir uygulama geliştirebiliyor. Bu yapay zeka aracı tüm dosyaları klasörleri otomatik oluşturup klasör ve dosya yapısını kendisi kurabiliyor.
Böyle bir iş için hangi araçları kullanabilirim?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Ben yazılım geliştirmek için bir yapay zeka aracı aramaktayım. YouTube'da bir videoda gördüm. Bir kişi terminal ve uygulama arayüzü üzerinden sıfırdan baştan sona bir uygulama geliştirebiliyor. Bu yapay zeka aracı tüm dosyaları klasörleri otomatik oluşturup klasör ve dosya yapısını kendisi kurabiliyor.
Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar,
Teşekkürler.

Eğer kodlama bilmiyorsaniz yapay zeka ile yazılım geliştirme saçmalık olur prompt verirken bile saçmalıyor düzeltemiyor en iyisi Claude bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı