Uygulama hatası (0xc000007b)

vaskode

Hectopat
Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
8
Merhabalar, birkaç gündür karşılaştığım bir problemi çözemediğim için buraya başvurmayı düşündüm. Öncelikle Technopat kanalının bu sorun hakkında çekmiş olduğu videoyu izledim videoda yapılan şeyleri bizzat kendimde yapıp sorunu çözmeye çalıştım fakat sorunum çözülmedi. Process Monitor ile hatayı aradığımda DLL dosyasını bulamadığını gösteriyor. DirectX web Update aracı ile güncelleme yapmama rağmen DLL dosyasını otomatik olarak tekrar kurmadı. Process Monitor loglarını aşağıda bırakacağım.

Loglarda belirtilen dlli elle arıyorum ancak dosya mevcut değil, dxwebsetup programı ile güncelleme yapıyorum fakat yerine yenisi gelmiyor.
 

Dosya Ekleri

  • unknown.png
    unknown.png
    173,4 KB · Görüntüleme: 33
  • unknown (1).png
    unknown (1).png
    26,5 KB · Görüntüleme: 32
  • unknown (2).png
    unknown (2).png
    87,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu sorunu almanızın sebebi o denediğiniz birçok şey zaten. Hangi DLL'leri nereye attınız?

Bir programdan dolayı virüs yemiştim ondan sonra bu program bu hatayı vermeye başladı. Defalarca Malwarebytes ve Windows Defender'dan taramalar yaptım günde en az iki üç defa taramalar yaptım. Denediğim iki şey Microsoft Framework falan güncelledim, bir de DXwebsetup programını kullandım, elle DLL falan atmadım bir yere.
 
Bir de Kaspersky ile taratıp bulunanları temizleyin bakalım. Güvenlik konusunda en bilgili kişi değilim fakat 0xc000007b hatasını bu yüzden aldığınızı düşünmüyorum. Olmazsa güvenlik kategorisinde anlatabilirsiniz bu sorunu, eğer virüs şüpheniz varsa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı