Uygulama kullanım verilerinin kaydedilmesini engellemek mümkün mü?

EndOffender

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben aktif bir telefon kullanıcısıyım ve bazı kişiler telefonumla uğraşıyor ve hangi uygulamayı kaç saat kullandığıma bakarak bana limit koymaya çalışıyorlar. Ekran süresini sıfırlıyorum ancak başka bir uygulama yüklendiğinde hepsi tekrar görünüyor. Bu uygulama kullanım verilerinin kaydedilmesini engellemenin bir yolu var mı?

bazı kişiler(ebeveynleri)
Kardeşim ailen seni önemsediği için dikkat ediyor, sınır koymaya çalışıyorlar. Sense çocukça bir şekilde bundan kaçmaya, onları kandırmaya çalışıyorsun. Bunun yerine düzgünce sorumluluklarını yerine getirirsen telefona bakmama kızacaklarını zannetmiyorum.
Ayrıca telefona bakma sürenin etkilediği tek şey bazı sayılar değil. Senin hayatını da mahvediyor. Sorununa çözüm bulup aileni atlatsan bile okulunu, derslerini, arkadaşlarını, kendi vicdanını atlatamazsın. Bu bağımlılıktan kurtul, ne kadar erken o kadar iyi.

bazı kişiler(ebeveynleri)
Kardeşim ailen seni önemsediği için dikkat ediyor, sınır koymaya çalışıyorlar. Sense çocukça bir şekilde bundan kaçmaya, onları kandırmaya çalışıyorsun. Bunun yerine düzgünce sorumluluklarını yerine getirirsen telefona bakmama kızacaklarını zannetmiyorum.
Ayrıca telefona bakma sürenin etkilediği tek şey bazı sayılar değil. Senin hayatını da mahvediyor. Sorununa çözüm bulup aileni atlatsan bile okulunu, derslerini, arkadaşlarını, kendi vicdanını atlatamazsın. Bu bağımlılıktan kurtul, ne kadar erken o kadar iyi.
Çocukça dediğin 25 yaşındayım ben ayrıca ebeveynler değil o bazı kişiler cevap vermeyeceksen yazma

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı