Uygulama kurulumu yaparken yazılar gözükmüyor

MainPlank

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum, sonunda buraya yazmaya karar verdim. Herhangi bir uygulama yüklerken (fotoğraftaki uygulama Steam) uygulamanın bana ne söylediğini görememekteyim, ayarlarımı sıfırlamayı denedim hatta tamamen bilgisayara format attım ancak hala göremiyorum. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Yaklaşık 1 aydır bu sorunu yaşıyorum, sonunda buraya yazmaya karar verdim. Herhangi bir uygulama yüklerken (fotoğraftaki uygulama Steam) uygulamanın bana ne söylediğini görememekteyim, ayarlarımı sıfırlamayı denedim hatta tamamen bilgisayara format attım ancak hala göremiyorum. Sebebi nedir?
setup başlangıcını sağ tık yapıp uyumluluk modunu windows 7 veya başka bir sürüm ile başlatmayı dener misiniz ?

Az önce denedim,birşey değişmemekte...
Cmd ekranını "yönetici olarak" açın -> SFC/SCANNOW komutunu çalıştırın. Tarama %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kontrol edin.

Cmd'yi yönetici olarka başlatın. aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

ve tekrardan yeniden başlatıp kontrol edin.

Eğer yine çözülmediyse yeni bir kullanıcı hesabı açıp oradan test edin.

Cmd ekranını "yönetici olarak" açın -> SFC/SCANNOW komutunu çalıştırın. Tarama %100 olduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kontrol edin.

Cmd'yi yönetici olarka başlatın. aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

ve tekrardan yeniden başlatıp kontrol edin.

Eğer yine çözülmediyse yeni bir kullanıcı hesabı açıp oradan test edin.
Komutlar işe yaramamasına rağmen yeni bir kullanıcı hesabı açmak tamamen işe yaradı,çok teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı