Rythmm Femtopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 97 Yer evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #1 Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın
Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 30 Ekim 2021 #2 Rythmm dedi: Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın Genişletmek için tıkla... Ben kötü PC'm de yaptım hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
Rythmm dedi: Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın Genişletmek için tıkla... Ben kötü PC'm de yaptım hiç bir sorun ile karşılaşmadım.
Darth Milos Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Musteri Temsilcisi 30 Ekim 2021 #3 Rythmm dedi: Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmaz hocam. Sonuçta yapacağın ikon gif değil.
Rythmm dedi: Biraz saçma farkındayım bilgisayar veya geri dönüşüm veya oyun veya dosya iconu değiştirirsek fazladan işlemci veya RAM kullanımı olur mu? merak ettim kızgın atmayın Genişletmek için tıkla... Hiçbirşey olmaz hocam. Sonuçta yapacağın ikon gif değil.