Uygulama yüklü olmamasına rağmen C diski dolu gözüküyor

Afyondayı

Decapat
Daha fazla  
Disk dolu olamamasına rağmen sürekli disk dolu gözüküyor wiztree uygulmasında disk 400 GB gözüküyor ama (C) diski de 450 GB dolu gözüküyor.

46f3821f-70db-422f-9e59-5a8fef7f4b70.png

f2f56fad-1a9d-400f-bf4d-c2d85a2ffab4.png

Merhaba, uygulamayı yönetici olarak çalıştırdınız mı?

Bazen C'nin altında bir dosya oluşuyor adını net hatırlamıyorum. Geçmiş Windows sürümlerinin yedekleri kaydediliyor ve şişiyor. Sorun belki bundan kaynaklanıyor olabilir.

Büyük ihtimalle oyunları tamamen kaldırmıyorsun dosyaları kalıyor. İmkanı yok çünkü böyle bişe olması. Bir çok oyun genellikle x86 klasörüne kuruluyor. Vya diske sağ tıkla özellikler de diski temizleye tıkla sonra sistem dosyalarını sile tıkla windows update ı sil.

Büyük ihtimalle oyunları tamamen kaldırmıyorsun dosyaları kalıyor. İmkanı yok çünkü böyle bir şey olması. Birçok oyun genellikle X86 klasörüne kuruluyor. Vya diske sağ tıkla özellikler de diski temizleye tıkla sonra sistem dosyalarını sile tıkla Windows Update'ı sil.

Tamamane kaldırıyorum revosetup ile siliyorum dosyalar kalmıyor.

Merhaba, uygulamayı yönetici olarak çalıştırdınız mı?

Bazen C'nin altında bir dosya oluşuyor adını net hatırlamıyorum. Geçmiş Windows sürümlerinin yedekleri kaydediliyor ve şişiyor. Sorun belki bundan kaynaklanıyor olabilir.

Sizin dediğiniz klasor windovsold klasörü ve o klasörde yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı