Uygulamalar etrafında görünen siyah alan nedir?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Herhangi bir uygulamanın etrafında böyle saydam siyah çerçeveler çıkıyor, bunlar nedir? Nasıl çözülür?
Hatanın ismini bilmiyorum.

1733700049555.jpeg

O kısımlar normalde gölgeler ama düzgün işleyemiyor gibi görünüyor. Windows+R yaptıktan sonra SystemPropertiesPerformance.exe bunu yazarak çalıştırın. Açılan pencerede Pencerelerin altında gölge göster seçeneğini kapatıp dener misiniz?

O kısımlar normalde gölgeler ama düzgün işleyemiyor gibi görünüyor. Windows+R yaptıktan sonra SystemPropertiesPerformance.exe bunu yazarak çalıştırın. Açılan pencerede Pencerelerin altında gölge göster seçeneğini kapatıp dener misiniz?

Oldu teşekkürler ancak merak ettiğim düne kadar bu ayar 1 yıldır açıktı yani bilgisayar 1 yıllık kasa ve her formatta bu ayarı ellemem açık durur şimdi ne oldu da işleyemedi ki bir parçada sıkıntı mı var?

Oldu teşekkürler ancak merak ettiğim düne kadar bu ayar 1 yıldır açıktı yani bilgisayar 1 yıllık kasa ve her formatta bu ayarı ellemem açık durur şimdi ne oldu da işleyemedi ki bir parçada sıkıntı mı var?
Windows yada sürücü güncellemelerinden biri yüzünden olmuştur hocam. CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını çalıştırıp tekrar deneyebilirsiniz çözülmezse ekran kartı sürücülerini tekrar kurabilirsiniz. Zamanla da düzelebilir ama kapalı olması bir şey kaybettirmez, bende kapalı kullanıyorum beğenmiyorum zaten gölgeleri.

Windows'ya da sürücü güncellemelerinden biri yüzünden olmuştur hocam. CMD'yi yönetici olarak açıp sfc /scannow ve DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını çalıştırıp tekrar deneyebilirsiniz çözülmezse ekran kartı sürücülerini tekrar kurabilirsiniz. Zamanla da düzelebilir ama kapalı olması bir şey kaybettirmez, bende kapalı kullanıyorum beğenmiyorum zaten gölgeleri.

Tamamdır çok teşekkürler

Yeni konular

Geri
Yukarı