Uygulamaları SD Karta Atmak

Alicem Doğan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2

Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL
Merhaba arkadaşlar. Benim Samsung Galaxy SIII Mini GT-I8190 telefonum var. Cihazda 4GB dahili hafıza var. Ben cihaza 8GB'lık bir SD Kart ekledim. Dün 3 tane oyun yükledim. Ve anında "Yeterli Bellek Alanı Yok" dedi. Cihaz iyice yavaşladı. Bellek yetmezliğinden dolayı galeriye de girmeme izin vermedi. Ben o 3 oyunu da oynayamadan kaldırmak zorunda kaldım. Size sorum şu. Bu uygulamaları SD kartıma atmanın bir yolu var mıdır ? Nasıl olur ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bende aynı sorunu yaşıyorum, biri yardımcı olabilir mi ?

Eğer telefon SD karta atmayı direk desteklemiyorsa ROOT veya ROM ile bu özelliğin kilidini açabilirsin.

Root telefon garantisini veya stabilitesini götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root telefon garantisini veya stabilitesini götürür mü?
Garanti gider. Stabilite neyle attığına bağlı. Bende o telefonda (o düşük özelliklerle) Samsung'un ağır Touchwizini kullanmak insana ölüm getirir.

Garanti gider. Stabilite neyle attığına bağlı. Bende o telefonda (o düşük özelliklerle) Samsung'un ağır Touchwizini kullanmak insana ölüm getirir.
Peki, idare edeceğiz artık

Bence bu devirde garanti hiçbir işe yaramıyor. Du speed booster gibi uygulamaların app managerini kurcalarsınız bir şeylere varabilirsiniz.
Yani aslında kullanıcı hatası deyip yolluyorlar Bir düşüneyim sağolun.

Bilmiyorum ki nasıl Root yapılır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…