Uygulamaların veya programların tarayıcıda otomatik olarak bir bağlantı açması nasıl engellenir?

Bir sfc/scannow çalıştırın. Sonrasında makaledeki aracı kullanınız:

Keza dediğim gibi, bunları kullandım, konuda belirttiğim sorun hâlâ devam ediyor.

Bunu söyleseniz uzamayacak konu.

Chrome tarayıcı kullandığınızı görüyorum, açılan linkler Chrome'a bağlıyorsa sizi tarayıcıdaki eklentileri ve uzantıları silip deneyin bazen istikrarsızlığa neden olabiliyorlar.

Ek olarak Gizlilik ve güvenlik Site Ayarlarında "Pop-up'lar gönderip yönlendirmeler kullanmasına izin verilen siteler" seçeneğini görürseniz "Sitenin sağında Diğer Engelle'yi" tıklayın ve sonucu gözlemleyin bakalım.

@Blacksidemre Chrome değil Brave kullanıyorum. Oradaki ayar ise böyle. Zaten böyleydi.

1722412647237.png

Benim sorunumla dediklerinizin alakasını hala anlayamadım. Anladığınıza emin misiniz?

Bir program kurunca veya kaldırınca vs. program, kendi web sitesine otomatik olarak yönlendiriyor. Bu sıradan bir özellik sadece, bir hata, tutarsızlık veya sorun değil. Ben sadece bunu beğenmiyorum ve engellemek istiyorum.

DISM aracının veya pop-up'ın bununla alakasını anlayamadım.

Son düzenleme:
DISM'le alakası yok. Bahsettiğiniz engellemeyi Comodo internet suit ile yapanlar olmuş. Menülerin yeri değişmiş olabilir ama biraz kurcalayıp bulursunuz. Çözümü aşağıya bırakayım.

Ana menu'de Defense, onun altında Advanced, Computer security policy, all applications header entry
Burada edit'e tıklayın
Access rights
Burada blocked sekmesinde brave'in exe'sini ekleyin.
Bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı