Uygulamamdan nasıl para kazanılır?

SH1MORTAL

Centipat
Daha fazla  
Uygulama geliştiriyorum. İçine ne eklersem para kazanabilirim?

Dosya Ekleri

• fps.png
    fps.png
    257,8 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamayı ne ile yaptınız? (Hangi dil?)
c#
Uygulamanın kendi sitesi var mı?
var
Reklam koy, ücretli ayrıcalıklar vb. ekle.
reklamı nasıl koyucam? anlaşma vb
Reklam alarak kazanılabilir ya da ücretli içerik yapacaksın. Başka bir şry vardır belki ama ben bu kadarını biliyorum.
reklamı nasıl koyucam? anlaşma vb

Son düzenleme:
Boş yere reklam işi ile uğraşmayın. Uygulamanız tutsa bile decompile edilip reklam kaldırılır. .NET ile yazılmış Windows uygulamalarından para kazanmak alanınızda tek değilseniz gerçekten çok zor.

Tmp ya da cache silerek veya gereksiz oldugunu dusundugu background process sonlandirarak FPS arttirdigini iddia eden milyonlarca amator uygulama oldugu icin kazanamazsin. Rakip cok, uygulama ozunde islevsiz.

RAM ya da Disk bottleneck yapmiyorsa FPS ye katkisi sifir bu hareketlerin.

Son düzenleme:
Dostum, yazdığın programları inceledim. Öneclikle kesinlikle yazdığın şeyleri aşağılamak gibi bir amacım yok bunu bilmeni isterim. Uygulamanıza neden değer biçemeyeceğinizi Bunifu UI'ın parasını ödediğinizi en başta varsayarak sıralıyorum:

1-) Uygulamarını farklı bir bilgisayarda denemediğine eminim. Genel olarak Process.Start("C:\\Users\\pc\\hede..."); kullanmışsın. Uygulama kullanıcı adı farklı sistemlerde çalışmayacak.

2-) Temp, Cache silmekten söz ediyorduk fakat program onu bile silmiyor. Kaynak kodlarından gördüğüm kadarıyla sadece ilgili klasörü açmaya çalışmışsın.

3-) Pek hoş kodlanmış bir yazılım değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı