"Uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi" hatası

Helpppppp???

Centipat
Arkadaşlar gece LOL'den çıktım be bilgisayarı kapattım. Sabah kalktım oyuna girdim FPS 200'den 0'a indi. Sonra tekrar 200 oldu sonra oyun dondu PC'yi kapatıp açmak zorunda kaldım. Sonra bildirimlerde uygulamanın grafik donanımına erişim engellendi yazıyordu. Arada bir ekran gidip geliyor. BIOS'u güncelledim format attım ve Windows'u güncelledim ekran kartınıda güncelledim. Biraz önce ekran kartını cıkardım ve Zula'ya girdim sorunsuz çalışıyor. Ekran kartında da bir problem yok ama takınca bilgisayara yardım eder misinz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gece oyundan çıktım ve bilgisayarı kapattım. Sabah kalktım ve bilgisayarı açtım oyuna girdim ama oyun zorla açıldı ve FPS 200'den sürekli 0 olup çıkıyordu. Oyun dondu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı açtığımda bildirim bölümünde uygulamanın grafik donanımına erişim engellendi diyor. Aklıma gelen her şey denedim fakat olmuyor. Arada bir ekran gidip geliyor. Ekran kartını çıkarınca sorun kalmıyor fakat sorun ekran kartında olamaz. Kapalıyken bilgisayar ne olmuş olabilir?

Ekran kartı modelin ne? Hangi driver sürümü kurulu?
AMD R9 M360 en son sürüm.
Maalesef.
Bende Abra A5 v9.2.2 laptobumda bu sorunu yaşıyordum, ASUS'un GPU Tweak 2 uygulamasını sildiğimde düzeldi.
Bende AMD var ne yapmam gerek.

PC özelliklerini yazar mısın? Masaüstü mü?

PC özelliklerini yazar mısın? Masaüstü mü?
Evet masaüstü.
  • Intel Core i5 6400T işlemci
  • AMD Radeon R9 M360 ekran kartı
  • 1TB Hard Disk

3 senelik bilgisayar ılk kez boyle bir durumda.

Arkadaşlar gece oyundan çıktım ve bilgisayarı kapattım. Sabah kalktım ve bilgisayarı açtım oyuna girdim ama oyun zorla açıldı ve FPS 200'den sürekli 0 olup çıkıyordu. Oyun dondu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Bilgisayarı açtığımda bildirim bölümünde uygulamanın grafik donanımına erişim engellendi diyor. Aklıma gelen her şey denedim fakat olmuyor. Arada bir ekran gidip geliyor. Ekran kartını çıkarınca sorun kalmıyor fakat sorun ekran kartında olamaz. Kapalıyken bilgisayara ne olmuş olabilir?

Driverini bir güncellemesi geldiyse o da olabilir.
Kanka akla gelcek herseyı yaptım vahiy indiyse oyle bılgı ver lütfen.
Driverini bir güncellemesi geldiyse o da olabilir.
Yanlış anlama kanka bunları yapmayan yoktur güncelleme gelse haberım olurdu.

Arkadaşlar heyşey güzel giderken bir sabah bu hatayı almaya başladım. Ekran kartını cıkarınca rahatca MT2, Zula oynuyorum ama ekran kartını takınca oyuna gırıyor ve ekran gıdıp gelmeye başlıyor. Daha sonra oyun donuyor ve bu hatayı verıyor bazen bılgısayarı kapatmak zorunda kalıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…