Uygun Fiyata Bilgisayar Toplama Challenge

150 TL'de ekran için ayır. Muhtemelen bunu alacak kişinin monitör'ü de yoktur.
Evde herkesin HDMI'li televizyonu var zaten, bağlar kullanır. Ben de böyle bir sistem toplayacağım ama halihazırda olan kasamın üstüne plastik ek kasa yapıp çift sistem olarak kullanacağım. Cooler Master HAF Stacker gibi.

Evde herkesin HDMI'li televizyonu var zaten, bağlar kullanır. Ben de böyle bir sistem toplayacağım ama halihazırda olan kasamın üstüne plastik ek kasa yapıp çift sistem olarak kullanacağım. Cooler Master HAF Stacker gibi.
Arkadaş kara cuma indirimlerini de beklesin mi hocam? Belki bir tık daha ucuzlar? 👨‍🦲 🤝

Konuyu açarken aklımda toplama fikri yoktu ama attığınız sistemden sonra toplamaya karar verdim fakat i3 3220 70 TL ye bulamadım hocam. Aynı şekilde GTX 560 ti da 150 tl'ye bulamadım. Acaba link atabilir misiniz.

Konuyu açarken aklımda toplama fikri yoktu ama attığınız sistemden sonra toplamaya karar verdim fakat i3 3220 70 TL ye bulamadım hocam. Aynı şekilde GTX 560 ti da 150 tl'ye bulamadım. Acaba link atabilir misiniz.
Pazarlıkla bu fiyatlara düşüyor hocam. Daha yeni arkadaşlarım sistem topladı oradan biliyorum.

1.500 TL Olsa bütçemiz nasıl bir sistem toplanır.
  • Ryzen 3 1200 (250TL)
  • B350m Anakart (300TL)
  • 8GB DDR4 RAM (tercihen 2666MHz üstü 150TL)
  • RX570 4GB (2019 çıkışlı ITX modellere bakın garantili olsun 600TL)
  • 240GB SSD 180TL
  • Corsair/CM/Thermaltake 400W Kasa 200TL
500 TL PC toplayınca ne oluyor ki? 500 TL'ye sistem toplayacağınıza 2.el temiz bir laptop arayışına girin.
Laptoplar bu bütçede kasa performansı veremez.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı