Uygun Fiyatlı Hosting Firma Önerisi

recebg

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2014
Mesajlar
369
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
Merhaba arkadaşlar,

Web tasarım üzerine okumaktayım. Proje olarak Asp.net üzerinden bir ilan sitesi yaptım ve bunu yayınlamak için bir hosting firması arıyorum güvenilir ve uygun fiyatlı olması önemli birde asp.net dosyalarını destekleyen bir firma olması lazım . Ödeve gösterdikten sonra da film veya oyun paylaşımı gibi bir site yapmayı düşünüyorum isim önerileriniz var mı yada başka türlerde bir site için önerileriniz varsa cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
 
Domain için: Godaddy dünyanın en iyi sayılı firmalarındandır. Sorunsuzca alabilirsiniz. İndirim kuponları ile 10 dolardan 3-4 dolara kadar düşürebiliyorsunuz.
Hosting için: Alastry öneririm. Webmaster forumlarındada araştırırsanız kaliteli bir firma olduğunu göreceksiniz. Standart paketi Aylık 7,99 TL , Teknik desteğide hızır gibidir. Sürekli aktiftir, Gecenin 4'ünde bile pm atsanız maximum 10 dakika içinde cevabı gelir. Denemenizi tavsiye ederim. Bizzat 5-6 senedir kullanıyorum çok memnunum.
 
İsimtescil kullanıyorum gayet güvenilir ve anında teknik destek alabileceğiniz bir yer bir göz atın derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle sonuna kadar ''Online.net.tr'' veya ''Alastyr.com'' öneriyorum ikisinide daha kullanmaktayım çok menmunum ikisinde de hiçbir kesinti yaşamadım bir kez kesinti yaşadım o da DDos saldırısı aldığım içindi o da. Kendini korumak için sistem otomatik suspenced atmıştı. Sonunda saldırı durunca açılmıştı. Önerdiğim iki marka özellikle ''Online.net.tr''in dediactied makineleri çok sağlam ve ucuz iyi kullanımlar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullandığım hosting firması "aysima.com.tr" şiddetle tavsiye ederim. Geri dönüşleri çok hızlı 5 yıldır oradan domain-hosting alıyorum bir kere bile sorun çıkmadı..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. reseller hosting adında bir internet sitemiz mevcut ve uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Fiyatlarımızda oldukça uygun. Yanlış anlamayın firma sahibi ben değilim. Bir abimize ait. Kurumsal 10 binlerce site barındırıyor. Öneririm. Arkadaşlar. mMemnun kalacağınıza eminim. Firmaya bu linkten de ulaşabilirsiniz. İstediğiniz zaman ofisi de ziyaret edebilirsiniz. Reseller Hosting

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı