Uygun fiyatlı lube yağı nereden bulunur?

İlla krytox almana gerek yok switch icin. Superlube grease versiyonunu stabilizer icin, sivi olanini ve karisimi da switchler icin kullandim defalarca. Bu tarz yaglarin omru oldukca uzun oluyor. Kullanim sekline ve ortamina da bagli tabi ama oyle 1 yilda falan eskime durumu bende hic olmadi. Surekli PC basinda yemek yiyorsan, cok tozlu yada cok kirli bir ortamda kullaniyorsan bilemem tabiki. Bir de pc kapatinca klavye uzerine koyulan acrylic yada plastik kapaklardan kullanabilir eger cok tozlu bir ortamdaysan. Baya ise yariyor acrylic olanlar.
 
İlla krytox almana gerek yok Switch icin. Superlube grease versiyonunu stabilizer icin, sivi olanini ve karisimi da Switch'ler icin kullandim defalarca. Bu tarz yaglarin omru oldukca uzun oluyor. Kullanim sekline ve ortamina da bagli tabii ama oyle 1 yilda falan eskime durumu bende hiç olmadi. Surekli PC basinda yemek yiyorsan, cok tozlu ya da cok kirli bir ortamda kullaniyorsan bilemem tabii ki. Bir de PC kapatinca klavye uzerine koyulan acrylic ya da plastik kapaklardan kullanabilir eger cok tozlu bir ortamdaysan. Bayağı ise yariyor acrylic olanlar.

Hocam fiyatları birbirine çok uzak değil zaten. İkisinden 2-3 seçenek var ama bir yağa o kadar para vermek biraz can sıkıyor. Switch açıcı falan aldım mecbur yağda alacağım sanırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı