Uygun görüntü bağdaştırıcı bulunamıyor

Attığınız görselde sürücü zaten kurulmuş.
Ekran görüntüsü 2021-06-20 153951.jpg

İyi de sürücü kurulu olsa sürücü sürümü ve tarihi böyle mi olur? Sürücüyü kurduğumu zannetmiyorum.
 
Peki donanım sürücülerini burayla paylaşıp sizin uygun sürücüleri atmanızda herhangi bir sakınca var mıdır? Çünkü ben halledemedim bir türlü.

Nasıl yani anlamadım şimdi güncellendi mi? Tamam mıyız?:D

Donanım kimliği atar mısınız? Şimdi sürücü güncel değil ancak kurulu.
 
Yine attığım sürücüyü veriyor. Windows kurmuş ancak güncel değil. Böyle bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca dediğiniz hata nerede veriyor?
Sistem Bilgisi kısmına girdiğim zaman hiçbir şey gözükmüyor ve ''Sistem Bilgisi Toplanamıyor'' hatasını alıyorum. Ayrıca dxdiag komutunu çalıştırdığımda da sistem üreticisi,sistem modeli,bios filan gözükmüyor. Yani foruma bunları danıştığım zaman bana görüntü bağdaştırıcılarımın kurulu mu kuruluysa güncel mi olduklarını sordu fakat gördüğünüz gibi yaptığımda tekrar aynı hatayı alıyorum. Ha ek olarak şunları da demeliyim ki Windows 10 Pro korsan kullanıyorum ve ayrıca BIOS sürümüm muhtemelen güncel değil. Bunlarla alakası olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2021-06-20 162156.jpg
 
Sistem bilgisi kısmına girdiğim zaman hiçbir şey gözükmüyor ve "sistem bilgisi toplanamıyor" hatasını alıyorum. Ayrıca DxDiag komutunu çalıştırdığımda da sistem üreticisi, sistem modeli, BIOS falan gözükmüyor. Yani foruma bunları danıştığım zaman bana görüntü bağdaştırıcılarımın kurulu mu kuruluysa güncel mi olduklarını sordu fakat gördüğünüz gibi yaptığımda tekrar aynı hatayı alıyorum. Ha ek olarak şunları da demeliyim ki Windows 10 Pro korsan kullanıyorum ve ayrıca BIOS sürümüm muhtemelen güncel değil. Bunlarla alakası olabilir mi?

Eki Görüntüle 1075989

Büyük ihtimalle korsan Windows yüzünden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı