Uyku moduna girdikten sonra ekran açılmıyor

Muzafferİzgü

Hectopat
Arkadaşlar selam, hybridhead adlı arkadaşımızla aynı konudan yakınıyoruz fakat sunduğu çözümleri denedim hem MSI Afterburner'dan hem de Regedit'den direkt olarak denedim fakat bir çözüm bulamadım. Ekran çerçevemi kapatmadan bilgisayar uyku moduna girerse bir daha açamıyorum klavye ışıklandırmam, müziğim aktif oluyor fakat ekrana bir daha ulaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, hybridhead adlı arkadaşımızla aynı konudan yakınıyoruz fakat sunduğu çözümleri denedim hem MSI Afterburner'dan hem de Regedit'den direkt olarak denedim fakat bir çözüm bulamadım. Ekran çerçevemi kapatmadan bilgisayar uyku moduna girerse bir daha açamıyorum klavye ışıklandırmam, müziğim aktif oluyor fakat ekrana bir daha ulaşamıyorum.
Uyku mode ile bilgisayarı kapatmanın arasında bir fark yok.

Power tuşuna basarak kapatıp tekrar aç, Biraz saçma olabilir ama bilgisayarın bir güncellemede yapıyor olabilir mesela benimde 1 hafta önce aynısı oldu 5-10 dakika sonra açıldı sonraki gün BIOS güncellemesi yapıldı diye bir uyarı çıktı. Power tuşuna basarak kapatıp aç dediğim gibi olmazsa da ki olacaktır bekle .

Power tuşuna basarak kapatıp tekrar aç, biraz saçma olabilir ama bilgisayarın bir güncellemede yapıyor olabilir mesela benim de 1 hafta önce aynısı oldu 5-10 dakika sonra açıldı sonraki gün BIOS güncellemesi yapıldı diye bir uyarı çıktı. Power tuşuna basarak kapatıp aç dediğim gibi olmazsa da ki olacaktır bekle.

Uzun zamandır süregelen bir hata bu ki ekran uyku moduna düştükten sonra uzun bir süre açık kalıyor fakat gene aynı sonucu veriyor. Ve sürekli Power tuşu ile kapatmak zorunda kalıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı