Uyku modunda PC ısınıyor

Meyzfect

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, laptopum uyku modundaydı (ekran açık bir şekilde bırakmıştım). Bir saat sonra geri geldiğimde PC yanıyordu. CPU 88 dereceyi görmüştü. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, laptopum uyku modundaydı (ekran açık bir şekilde bırakmıştım). Bir saat sonra geri geldiğimde PC yanıyordu. CPU 88 dereceyi görmüştü. Bunun sebebi ne olabilir?

Herhangi bir uygulama vb. açıksa normaldir çünkü fanlar duruyor uyku modunda bu da laptopu yakar.

Sadece tarayıcı açıkken böyle bir durum olması çok saçma, yıllardır pc kullanıyorum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Arkada programlar açıkken bile uyku moduna geçtiğinde ısınma durumu yaşamıyordum. (Pc'm hp victus 16 ve 1 senedir kullanıyorum)

Bence bir macunu vs. kontrol edin belki virüs vardır ona da bakın.

Sorunu çözemedim. Daha doğrusu şöyle oldu. Amd işlemcimi güncelledim ve bir süre boyunca ısınma sorunu yaşamadım (sorunun kaynağı galiba işlemci çünkü ısınan kendisi) ancak ara sıra olmaya başladı her ne kadar önceki gibi olmasa da. Ben de uyku modunu kapattım. Galiba tek çözüm garantiye göndermek ama ben ona üşendim . Eğer sorunu çözersen bana da yazarsan sevinirim. Aynı şekil eğer bende sorunu çözersem buraya yazarım. Not: Dün gece pc'ye format atmak durumunda kaldım eğer sorun çözülmüşse haber ederim.

Dakika

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…