Yıllardır uyku ve yeme bozukluğum var ve ciddi durum da olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde uyku problemi yaşadığım için nörolojiye gittim, en azından uyku ilacı alırım diyordum. Adam telefon ışığı retina falan dedi, tüm suçu telefona attı yolladı. Test falan da yapmadı. Doktora gittiğim gün, önceki günden beri uyumamış durumdaydım (pazartesi uyandım, salı günü doktora gittim bütün bu zamandır uyumadım). Gittim ve geri geldim resmen. Uyku ilacı falan zararlı olabilir de uyuyamıyorum. Uyku ilacı uyuyamamaktan daha zararlı mı? Yeme bozukluğuna da gelecek olursam 170, 45 kiloyum desem daha fazla söze gerek kalmaz. İştahsızım ve yiyemiyorum. Hasta olunca nasıl iştahsız hissedersiniz ya işte öyle. Sabah kalktığımda falan kesinlikle aç hissetmiyorum ve çok az bir şey yiyebiliyorum. Ne yapacağım bilmiyorum, doktorlar niye bu kadar ilgisizleşti? Yeme bozukluğu için de psikiyatriye git demişlerdi. Ben iştahsızım diyorum depresifim değil abiciğim. 17 yaş ergen görünce herhalde sıkıntılı çocuk sanıyorlar, düzgün bakmıyorlar. Her şeye psikolojik veya telefondan diye yaftalayıp geçiyorlar. Bu nasıl sistem?