FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer Leningrad 25 Haziran 2019 #21 Erdem Çolakoğlu dedi: Aslında günümüzden canlı bir örnek, kediler halen ağaçlarda uyuyor Genişletmek için tıkla... Yok benimki sandalyede şu an.
Erdem Çolakoğlu dedi: Aslında günümüzden canlı bir örnek, kediler halen ağaçlarda uyuyor Genişletmek için tıkla... Yok benimki sandalyede şu an.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 25 Haziran 2019 #22 BERWAR dedi: Bu bizim verdiğimiz cevaplardan mi kaynaklaniyor onlarin kendileri mi araştırma, sorgulama yeteneklerini kullanmaya başladılar bilmiyorum orasi. Genişletmek için tıkla... Reddemeyeceklerini anladılar. Ama evrim hakkında zerre bilgileri yok ayrı mesele. Birde evrim Kur'an'da geçiyor diye yalan atıyorlar.
BERWAR dedi: Bu bizim verdiğimiz cevaplardan mi kaynaklaniyor onlarin kendileri mi araştırma, sorgulama yeteneklerini kullanmaya başladılar bilmiyorum orasi. Genişletmek için tıkla... Reddemeyeceklerini anladılar. Ama evrim hakkında zerre bilgileri yok ayrı mesele. Birde evrim Kur'an'da geçiyor diye yalan atıyorlar.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.772 Makaleler 1 Çözümler 82 25 Haziran 2019 #23 Bana uykuya dalmadan once oluyor. Yari uyur yari uyanik vaziyette. Hatta bazen ruya gormeye baslamisim gibi oluyor uykuya dalmadan hemen once. Kendi kendimi sacmalarken yakalayinca da "uykum geldi ondandir" diye kendi kendime savunma yapiyorum.
Bana uykuya dalmadan once oluyor. Yari uyur yari uyanik vaziyette. Hatta bazen ruya gormeye baslamisim gibi oluyor uykuya dalmadan hemen once. Kendi kendimi sacmalarken yakalayinca da "uykum geldi ondandir" diye kendi kendime savunma yapiyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2019 #24 bitwise dedi: Bana uykuya dalmadan once oluyor. Yari uyur yari uyanik vaziyette. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bana da çok oluyor.
bitwise dedi: Bana uykuya dalmadan once oluyor. Yari uyur yari uyanik vaziyette. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde bana da çok oluyor.