psik0 Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2018 #1 Sanboxie 3.46 sürümünü eskiden Windows 7 64 bit'e kurabiliyordum, format attım tüm güncellemeleri yaptım yüklemek istediğimde böyle bir şey çıkıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2018
Sanboxie 3.46 sürümünü eskiden Windows 7 64 bit'e kurabiliyordum, format attım tüm güncellemeleri yaptım yüklemek istediğimde böyle bir şey çıkıyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilir mi acaba? Teşekkürler.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2018 #11 psik0 dedi: Yasal bi programmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Evet. Dijital imzaları kaldırıyor sadece. Kötü kullananlar varsa ben karışmam, ama çalışmayan programları çalıştırdığımı çok iyi hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
psik0 dedi: Yasal bi programmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Evet. Dijital imzaları kaldırıyor sadece. Kötü kullananlar varsa ben karışmam, ama çalışmayan programları çalıştırdığımı çok iyi hatırlıyorum.
KS KS psik0 Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2018 #12 TerabyteForever dedi: Evet. Dijital imzaları kaldırıyor sadece. Kötü kullananlar varsa ben karışmam, ama çalışmayan programları çalıştırdığımı çok iyi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama buda olmadı, yeniden format atıp denemem gerekecek sanırım Artı 0 Eksi
TerabyteForever dedi: Evet. Dijital imzaları kaldırıyor sadece. Kötü kullananlar varsa ben karışmam, ama çalışmayan programları çalıştırdığımı çok iyi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ama buda olmadı, yeniden format atıp denemem gerekecek sanırım