Uyumsuz mouse skatezi evde kesilebilir mi?

Ali Pınar

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
4.868
Makaleler
1
Çözümler
47
Elimde ROG Pugio 2 var ancak skatezlerinden hiç memnun degilim. Hatta mouse ilk alindiginda skatezleri tozlanmasin diye yapistirilan jelatinle bile daha iyi kaydigi için, sensor için delik actiktan sonra jelatinle kullaniyordum. Skatez sanki kaymasin diye uretilmis kisaca. Rtings'de de begenildigi soylenemez:

1632400064307.png


Yani bilemiyorum, 200 TL'lik Viper Mini'nin ve metal skateze sahip Bloody A90'nin -agir hissettirsin diye icinde 20G metal bulunan mouse- bile daha iyi skateze sahip olmasi can sikici. Mouse pad ile alakali degil, ustte bahsettigim iki mouse da yag gibi akiyor. Sonuc olarak, wraithesports'tan buyuk skatezlere sahip bir mouse için skatez alsam -Zowie'ninkiler buyuk duruyor, aklimda FK1 var- Pugio 2 ile uyumlu olacak sekilde maket bicagiyla kessem kullanimda sorun cikartir mi? Ustteki resimde de gorebileceginiz gibi Pugio 2'nin saçma sapan sekilli skatezine tam uymasa, sadece eski skatezlerin kapladigi alan kadarlik kismini yapmayi dusunuyorum.

Eger sorun cikmayacaksa buyuk skatezli bir mouse onerirseniz sevinirim. @Shuriken.
 
Uyar mı bilemiyorum ama hocam SteelSeries Rival 3 öneririm. Kendim de kullanıyorum çok memnunum. (Rekabetçi oyunlardan başka oyun oynamıyorum.)
images (4).jpeg
 
Zor duzgun kesebilmen ve kenarlari yuvarlaklastirabilmen. En ufak puruzse surtunmede hissedersin cunku.
O zaman alternatif skatez bulamazsam tek yapabilecegim Wraithesports'un uyumlu skatez uretmesi sanirim. En son mail attigimda en cok talep edilen modelin Pugio II oldugunu ve uretmeyi dusunduklerini soylemislerdi ancak icraat yok henuz. Su tip bi' urun is gorur mu sizce, cok mu kalinlar acaba? Tesekkurler.
 
Son düzenleme:
Glorious model o ile seramik skatezlerden memnun kalmamisti bir arkadasim. Ben hic seramik denemedim maalesef. Ama tiger ice superlight x inanilmaz oluyor ona her turlu kefil olabilirim.
 

Geri
Yukarı